Γιώργος Χρανιώτης: Το συγκινητικό βίντεο και η εξομολόγηση – “ Τις τελευταίες ημέρες είμαι στα χειρότερά μου”

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Ιnstagram, ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε την Τετάρτη τις σκέψεις του στα social media, κάνοντας αναφορά στις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες μέρες, κυριευμένος από τον φόβο για το τι θα γίνει στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με δύο αγοράκια. Το ένα παιδί κάνει μία καλή πράξη, χαρίζοντας το παιχνίδι του στο άλλο, το οποίο δουλεύει στα φανάρια, καθαρίζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Με αφορμή το βίντεο, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε:

“Μάλλον τις τελευταίες μέρες είμαι στα χειρότερα μου. Κοιμάμαι πολύ, τρώω λίγο, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και κάνω υπερπροσπάθειες να πάω στην θάλασσα μου, που με ξέρει και με γαληνεύει. Για λίγο. Μετά τα ίδια. Αυτό που ζούμε μου φταίει. Μου φταίει ο φόβος που είναι γύρω μας, σαν ένας άλλος ιός που όταν σε προσβάλλει δεν σε σκοτώνει ακριβώς, αλλά σε βασανίζει λίγο, σιγά σιγά, σαδιστικά μέχρι να σε δει να σέρνεσαι.

Παντού φόβος. Φόβος για μας, για τους αγαπημένους μας, για τα παιδιά και τους γονείς μας, φόβος για το αν θα ζήσουμε και πόσο. Εγώ δεν θέλω να φοβάμαι όμως ούτε το αν, ούτε το πόσο. Αν ανέχομαι να φοβηθώ κάτι είναι το πώς. Και το πώς είναι στο χέρι μας.

Και γι’ αυτό χαμογέλασα λίγο σήμερα και κάπως στυλώθηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι η σχέση που έχουμε με τα πράγματα, η σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους, με τα ζώα και με την φύση, η σχέση αυτή είναι που καθορίζει την σχέση μας με αυτό το πράγμα που αποκαλείται ζωή. Και η σχέση μας με την ζωή μας είναι η σημαντικότερη σχέση. Αυτά τα δύο παιδιά ανέπτυξαν μέσα σε δευτερόλεπτα μια σχέση. Κράτησαν μια στιγμή που θα ναι αιώνια στις ζωές τους. Μια συμπυκνωμένη -γεμάτη ζωή- και ανθρωπιά, στιγμή.

Και έτσι κάπως ο κόσμος γίνεται πιο υποφερτός. Κι έτσι κάπως κι εγώ θα σηκωθώ απ’ τον καναπέ μου και θα βγω να λιαστώ και να αντιμετωπίσω τον κόσμο, προσπαθώντας αν μου δοθεί η ευκαιρία -που θα μου δοθεί – να κάνω κάτι που θα ‘ναι ανθρώπινο. Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος. Κι αν κάνετε κι εσείς το ίδιο, μπορεί αύριο να ξυπνήσουμε όλοι κι αυτός ο κόσμος να ναι διαφορετικός. Μπορεί !!!”, έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Χρανιώτης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ