Ματίνα Νικολάου: Ο κορονοϊός μας χτύπησε την πόρτα – Τι είπε για τον σύντροφό της

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τις δύσκολες γιορτές, καθώς ο κορονοϊός επισκέφθηκε το σπίτι της. Ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης νόσησε και όπως είχε αποκαλύψει χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει οξυγόνο.

“Ήταν περίεργες γιορτές, ο κορονοϊός μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα. Ήταν μια ευκαιρία για ξεκούραση για μένα, αλλά ήταν δύσκολη η κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα” αποκάλυψε η ηθοποιός και συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό Μεσημεράκι”.

“Εγώ δεν κόλλησα, μόνο ο Βασίλης. Είχα προλάβει να κάνω και την τρίτη δόση και μάλλον, από ότι μου είπαν οι γιατροί αυτό ήταν που βοήθησε στο να μην κολλήσω. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είχα την εκπομπή, το θέατρο, έχουμε τόσες υποχρεώσεις που δεν θα ήταν ωραίο” πρόσθεσε.

Θετικός στον κορονοϊό ο Βασίλης Πορφυράκης – Με οξυγόνο στο σπίτι ο τραγουδιστής

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Βασίλης Πορφυράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από το Instagram ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα το περνάει πολύ δύσκολα.

«Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας. Δεν παίζει αυτό το πράγμα που λέγεται Covid. Βρήκα που θα κάνω αλλαγή φέτος, αλλά θα τα καταφέρουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση του Βασίλη Πορφυράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ