Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση: Πήδηξαν από γέφυρα για τις ανάγκες τηλεοπτικού σποτ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η σύντροφός του, Δήμητρα Βαμβακούση πραγματοποίησαν γυρίσματα για τις ανάγκες τηλεοπτικού σποτ τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συμμετείχαν σε ένα ιδιαίτερο γύρισμα για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ, στο πλαίσιο του οποίου έπρεπε να πηδήξουν από μία γέφυρα.

Το ζευγάρι ανέλαβε τον ρόλο του κασκαντέρ για τα γυρίσματα αυτά.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στην πεζογέφυρα του Καλατράβα, που είναι επί της Μεσογείων, και ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και κράτησαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει και ο δρόμος.

Στα σχετικά πλάνα που προέβαλε η ψυχαγωγική εκπομπή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με παπιγιόν, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα. Οι δυο τους χρειάστηκε να πηδήξουν στο κενό, όπου στην προσγείωση τους περίμενε ένα προστατευτικό στρώμα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος χρειάστηκε να κάνει το άλμα 6-7 φορές και η Δήμητρα Βαμβακούση 5.

«Εγώ κανονικά τέτοιο μήνα ήμουν στη Σκιάθο και έκανα και καμιά βουτιά. Αφού δεν είμαι στη Σκιάθο, τώρα κάνω βουτιά από τη γέφυρα του Καλατράβα», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε ότι ήταν δική της η ιδέα να κάνουν το άλμα οι ίδιοι.

«Είναι πολύ απαιτητικό, συνήθως αυτά τα κάνουν κασκαντέρ. Είμαστε πράκτορες, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα ακόμα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει το σποτ» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Επίσης, το ζευγάρι χρειάστηκε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση πριν από το γύρισμα, με την οποία βεβαίωνε πως θα εκτελέσει το άλμα με δική του ευθύνη.

Σχετικά με την επίσκεψη της Δήμητρας Βαμβακούση στη Σκιάθο, αλλά και τη γνωριμία της με τη μητέρα του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε: «Δεν είδα τα δημοσιεύματα για τη Σκιάθο. Η Δήμητρα έχει δικαίωμα να έρθει στη Σκιάθο και οπουδήποτε. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Ούτε και γιατί. Η Σκιάθος είναι ένα τουριστικό μέρος, είναι το μέρος μου. Γιατί να μην έρθει αυτός ο άνθρωπος που συνεργαζόμαστε και κάνουμε τόσο καλή παρέα, δεν καταλαβαίνω».

Τέλος, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», τα γυρίσματα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δύσκολα για τη Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς τραυματίστηκε από τις πτώσεις και υπέστη αρκετούς μώλωπες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ