Γιάννης Βογιατζής: Η πικρία που του άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” έδωσε ο Γιάννης Βογιατζής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίο υπήρξαν πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Τόλης Βοσκόπουλος “έκοψε” ξαφνικά κάθε επαφή μαζί του χωρίς να του πει ποτέ τον λόγο.

«Οπωσδήποτε έχω μια πικρία που δεν μου μίλησε ξανά ο Τόλης. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει. Με απέφευγε και δεν έχω μάθει ποιος ήταν ο λόγος. Τον είχα πιάσει και τον ρώτησα να μου πει για να του ζητήσω και συγγνώμη. Δεν μου είπε τίποτα πάντα έφευγε, έφυγε τελικά γενικώς και δεν έχω μάθει ακόμη για ποιον λόγο. Πίκρα υπήρχε για αυτό και κάνα δύο φορές που συναντηθήκαμε ήταν ψυχρός. Πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν με ενδιαφέρει γιατί εγώ ξέρω πως δεν έκανα κάτι. Ο Τόλης πήρε το μυστικό μαζί του» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

Ο Γιάννης Βογιατζής με τον Τόλη Βοσκόπουλο

 

 

Σημειώνεται ότι σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πρώτη καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, η Άντζελα Γκερέκου.

Η Άντζελα Γκερέκου ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις σπάνιες στιγμές από τη ζωή και τον γάμο της, με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία τους και αποκαλύπτει τι τον πλήγωσε περισσότερο. Εξηγεί, επίσης, πώς και γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση και τι σκέφτεται για το μέλλον της στην πολιτική.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ