Γιάννης Βογιατζής: Γιατί σταμάτησε να μιλάει με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Γιάννης Βογιατζής συνδέθηκε με μια φιλία ετών με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Όμως ξαφνικά, οι δύο τραγουδιστές, οι οποίοι συνεργάστηκαν επί σειρά ετών σταμάτησαν να μιλάνε. Ποτέ δεν έγινε γνωστό ποιος ήταν ο λόγος.

Το 1971 ο Τόλης Βοσκόπουλος έγραψε το τραγούδι «Αδέλφια μου αλήτες πουλιά» το οποίο ερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Έτσι ξεκίνησε και η φιλία τους.

«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Έχουμε δουλέψει και μαζί. Πολύ καλό παιδί, χρυσός άνθρωπος, αλλά μετά χώρισαν οι φιλίες μας. Δεν έχουμε επαφές εδώ και χρόνια. Δεν ξέρω ποιος από τους δυο μας φταίει, πάντως, ούτε εγώ φταίω ούτε εκείνος φταίει», είχε πει πριν χρόνια ο Γιάννης Βογιατζής για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Βογιατζή, απόψε στις 23:30. Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής μιλάει για όλους και για όλα, και αποκαλύπτει τη διαδρομή του στη μουσική και τον κινηματογράφο.

Πώς έγινε τραγουδιστής για δυο τσιγάρα, το πρώτο μεροκάματο και η πρώτη  μεγάλη του επιτυχία. Πότε τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού και γιατί αρνήθηκε να πει και τον ύμνο του Ολυμπιακού. Η φιλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η σχέση του με τον τέως Βασιλιά και γιατί κινδύνευσε να σταματήσει να τραγουδάει.                 

«Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:30 στον ΑΝΤ1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ