Γιάννης Βασιλείου: Η δήλωση για βιασμό στα καμαρίνια που προκάλεσε σοκ

Σοκ προκάλεσε η δήλωση που έξανε ο Γιάννης Βασιλείου στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως έγινε μάρτυρας βιασμού σε καμαρίνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης ωστόσο ο ίδιος δεν αντέδρασε.

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία, το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό την βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει ‘Τι θέλεις εδώ πέρα; Φύγε και άφησέ μας’. Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; Είναι νύχτα. Θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Η Φαίη Σκορδά έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει όσα άκουσε. «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα;» σχολίασε.

 

Ο Γιάννης Βασιλείου ρωτήθηκε και για τον γιο του Γιώργο Αλκαίο ο οποίος εμφανίστηκε στο “Σπίτι με το MEGA” το Σάββατο. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είδε την μουσική εκπομπή γιατί ήταν απασχολημένος όμως σκόπευε να την δει. Εμφανίστηκε ενοχλημένος που δεν ήταν και ο ίδιος εκεί ενώ ανέφερε πως όταν ο Γιώργος Αλκαίος έρχεται στην Αθήνα από την Μήλο που ζει, δεν συναντιούνται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ