Γιάννης Βαρδής: Ξέσπασε κατά της Φιλοθέης Μωβ – «Την απεχθάνομαι, δε θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»

Ο Γιάννης Βαρδής απασφάλισε μιλώντας για τη Φιλοθέη Μωβ. Ο γνωστός τραγουδιστής και γιος του Αντώνη Βαρδή ξέσπασε όταν κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, αναφορικά με τη συναυλία που έκαναν τα παιδιά του στη μνήμη του.

«Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα, γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες» είπε αρχικά ο Γιάννης Βαρδής για τον λόγο που δεν κάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη στη συναυλία.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ, ο Γιάννης Βαρδής απάντησε: «Τι είπε η κυρία Φιλοθέη; Η κυρία Σκιντζή δηλαδή, Μαρία Σκιντζή λέγεται. Τι είπε η κυρία Φιλοθέη με το ψεύτικο όνομα; Αν το δείτε κάπου γραπτώς το «ευχή και κατάρα» να μου το δείξετε, γιατί εγώ δε το έχω δει πουθενά. Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και αντίληψη.

Θα έπρεπε να λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σωπαίνει. Ο πατέρας μου όντως είχε πει ότι δεν θέλει να γίνει μία συναυλία γιατί ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, ήταν εν βρασμώ. Ήταν στεναχωρημένος από καλλιτέχνες που εκείνη την εποχή που είχε προσπαθήσει να κάνει τη συναυλία του γύρισαν την πλάτη».

Και πρόσθεσε πως: «Η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% των πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα, αυτό το έχω εγώ και η αδερφή μου. Άρα μπορεί να κουνάει το δάχτυλο, αλλά δεν μπορεί να επέμβει. Από τη στιγμή που έφυγε ο πατέρας μου άλλαξε πάρα πολύ η στάση της. Είναι μία διαφορετική γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει.

Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιότητα έχει αυτή η γυναίκα όταν, πριν χρόνια είχε βγει και είχε πει ότι ήταν παντρεμένη με τον πατέρα μου τρία χρόνια, ενώ εγώ εκείνες τις ημέρες είχα βγει με χαρτί και είχα πει ότι ήταν 3 μήνες παντρεμένοι. Μόνο από αυτό θα έπρεπε να έχετε καταλάβει τι άνθρωπος είναι. Πάλι προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου».

Ο Γιάννης Βαρδής συνέχισε λέγοντας: «Σε ότι έχει να κάνει με το σπίτι, εγώ ήμουν αυτός που της επέτρεψε να μείνει 17 μήνες στο σπίτι ενώ είχε φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή. Η κυρία αυτή έχει δουλειά, είναι εισοδηματίας, έχει διαμερίσματα, τα νοικιάζει, έχει σπίτι να μείνει στην Παιανία, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να φύγει. Όταν λοιπόν μετά από 17 μήνες έμεινε έγκυος η σύζυγός μου, της ζήτησα πολύ ευγενικά να φύγει. Τότε μου είπε ότι θα με κυνηγήσει νομικά κι έτσι εγώ ξύπνησα».

Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την απέχθειά του για την Φιλοθέη Μωβ: «Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου. Η αδερφή μου εννοείται ότι έχει την ίδια άποψη με εμένα, είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι».

«Με έχει πάει ήδη μια φορά στο δικαστήριο για εξύβριση, μίλησε μόνο εκείνη, έπεσε σε ατοπήματα και αθωώθηκα… Ψάξτε και ένα θέμα που έχει συμβεί με ένα μοναστήρι στην Παιανία, που διεκδικεί εδάφη από το μοναστήρι» υπογράμμισε ο Γιάννης Βαρδής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ