Γιάννης Στάνκογλου για το διαζύγιό του: «Γιατί να τα μοιραστείς όλα; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις»

Το γεγονός πως έχει χωρίσει εδώ και 3,5 χρόνια αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello». Σήμερα (16/9) ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό του και την απόφασή του να το δημοσιοποιήσει 3,5 χρόνια μετά.

«Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, όλα καλά» δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα πως εσύ προσεγγίζεις τα παιδιά και με τι τρόπο το εξηγείς όλο αυτό το πράγμα. Και ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί, γιατί εγώ έχω και συνεπιμέλεια οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και έπειτα καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί τους ο κόσμος να χαλάσει.

Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα το συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι όμως αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί πιο πολύ να ζήσω με τα παιδιά μου και άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητα μου. Είμαι χαζομπαμπάς. Ήμουν πάντα χαλαρός. Είμαι πατέρας που κουβεντιάζει μαζί τους, τώρα ήμασταν ένα μήνα περιοδεία μαζί έχουμε γυρίσει όλη την Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ