Γιάννης Πουλόπουλος: Η απώλεια του αδελφού μου με επηρέασε στο να μην κάνω παιδί

Για την απώλεια του αδελφού του, για την προσωπική του ζωή και για τις τηλεοπτικές κόντρες μίλησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «I Love Σου Κου».

Μιλώντας, εμφανώς συγκινημένος για τον θάνατο του αδελφό του, έκανε λόγο για «μία πληγή που δεν κλείνει» ενώ μοιράστηκε πως του λείπει και «σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να ερχόταν να δει τι έχω καταφέρει. Η απώλειά του με επηρέασε στο να μην κάνω ένα παιδί, δεν ήθελα να βιώσω τον πόνο που βίωσαν οι γονείς μου».

Για την τηλεοπτική του καριέρα ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως η τηλεόραση για αυτόν, ξεκίνησε ως παιχνίδι. «Ευγνωμονώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που με έβγαλε μπροστά από τις κάμερες. Η Κατερίνα Καινούργιου με έχει στηρίξει και της το χρωστάω. Έχει κόστος να μιλάς ανοικτά στην τηλεόραση για την προσωπική σου ζωή. Δεν θέλω τελειώνοντας την τηλεοπτική μου καριέρα να μου έμενε το στίγμα της Eurovision. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στις ομοφοβικές φωνές».

Σχετικά με τις τηλεοπτικές κόντρες και τις κλίκες που υπάρχουν στο μέσο, ο Γιάννης Παυλόπουλος ανέφερε «στο παρελθόν ήταν χειρότερες οι τηλεοπτικές κόντρες. Παλιά στο Star με έβριζαν, αλλά μετά μου έκαναν πρόταση να φύγω από το Mega με τα διπλάσια λεφτά. Κι εγώ δεν περνούσα καλά στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», δεν έφταιγε η Κωνσταντίνα, αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Υπήρχε ένα κλίμα ψευτιάς. Το γεγονός ότι έχω μια επιχείρηση στη Μύκονο, το οφείλω στην Κωνσταντίνα. Υπάρχουν κλίκες στην τηλεόραση, υπάρχει και μπούλινγκ. Έχω ακούσει στο ακουστικό ότι η φωνή μου είναι πολύ λεπτή και πρέπει να κάνω μαθήματα ορθοφωνίας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ