Γιάννης Πουλόπουλος: Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι – Τι απαντά στον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική κόντρα που είχε με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου: Χαρακτήρισε «διαστροφικό» τον Γιάννη Πουλόπουλο – «Άκαρπες συκιές οι ομοφυλόφιλοι»

Ανάμεσα σε άλλα, ο ιερέας αποκάλεσε τον δημοσιογράφο «διαστροφικό» λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού και υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι «έχουν θλίψη και μίσος» μέσα τους.

«Καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη εγώ δεν έχω σίγουρα ούτε μίσος, γιατί και αυτό ακούστηκε. Τώρα, αν κάνω προπαγάνδα ή όχι… δηλαδή πραγματικά, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κ. Μητσοτάκης να το φέρει στη βουλή, είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου», τόνισε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχθηκε στα social media.  «Μου έλεγαν όλοι τι καλά που στάθηκες και με πόσο ήθος αντιμετώπισες αυτή την επίθεση».

«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 «Και επειδή η Μαρία [Μπακοδήμου]ήταν μία από τους 30, μπορεί να σε βεβαιώσει ότι σε αυτό το πάρτι δεν υπήρχε καμία θλίψη, δεν υπήρχε καθόλου μίσος, παρά μόνο λόγια αγάπης», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ