Γιάννης Πουλόπουλος: Η απάντηση στον ιερέα που τον χαρακτήρισε «διαστροφικό»

Με μία ανάρτηση στα social media απάντησε ο Γιάννης Πουλόπουλος σε όσα ακούστηκαν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου συζήτησαν on air για το νομοσχέδιο που αφορά την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, σε έντονο ύφος. Μάλιστα, ο ιερέας έφτασε να τον χαρακτηρίσει «διαστροφικό», λόγω της σεξουαλικότητάς του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή του στα σχόλια αυτά, με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε:

«Επειδή σήμερα άκουσα για τους ανθρώπους σαν κι εμένα να λέγεται ότι κρύβουν μέσα τους θλίψη και δυστυχία, θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου.
Ήταν 6 Φεβρουαρίου 2016, όταν με τον σύντροφο μου υπογράψαμε σύμφωνο συμβίωσης και 3 μήνες μετά το γιορτάσουμε με αγαπημένους μας φίλους. Μια από αυτές, η @olympiakrasagaki, ήταν μαζί μας εκείνη τη μέρα και απαθανάτισε την ευτυχία που νομίζω ότι αποτυπώνεται στο χαμόγελο μου και την αγάπη που έχω μέσα μου για το “μισό μου πορτοκάλι”. Στο μίσος θα απαντώ πάντα με αγάπη! ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ