Γιάννης Κουκουράκης: Η συγκινητική αφιέρωσή του στον Πάνο Νάτση

Ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο καλός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», Γιάννης Κουκουράκης βρέθηκε καλεσμένος μαζί με το cast της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 στις βραδιές «Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Όταν ανέβηκε στη σκηνή έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στον Πάνο Νάτση.

«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», είπε ο Γιάννης Κουκουράκης για τον Πάνο Νάτση.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ηθοποιοί, όπως και άλλοι συνάδελφοί τους, το βράδυ πριν ο Πάνος Νάτσης χάσει τη ζωή του ήταν μαζί στον σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και γιόρταζαν τα γενέθλιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ