Πάνος Νάτσης: Συγκινημένη η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη περιγράφει τις τελευταίες τους στιγμές

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Πάνου Νάτση, η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του», στο θέατρο “Ήβη”.

Σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αναφέρθηκαν στον φίλο και συνεργάτη τους, με τα λόγια τους να προκαλούν συγκίνηση. Τα όσα είπαν μετέδωσε η εκπομπή “Super Κατερίνα” στον APLHA την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022, πρωταγωνιστούσε στη συγκεκριμένη παράσταση.

«Ήταν ένας τύπος, ο οποίος είχε μια ανεμελιά 5χρονου, δεν τη συναντάς. Είχε αυτή την τάση να μην υπακούει σε κανόνες που δεν είναι χρήσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αλλά καλό είναι να την έχουμε μέσα μας. Δηλαδή αυτόν τον τρόπο, με τον οποίο ο Πάνος ξεπερνούσε τις αναποδιές, τα εμπόδια, τα ψέματα που έλεγε για να βγει από τη δύσκολη θέση, είναι όλα αυτά διδάγματα. Ας τα έχουμε για να μην κολλάμε στα μικρά, στα καθημερινά», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, στης οποίας το σπίτι βρισκόταν ο Πάνος Νάτσης πριν το τροχαίο δυστύχημα, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές τους.

«Θυμάμαι ότι τελευταία στιγμή που τον είδα ήταν στις 3:45 εκείνο το βράδυ που γύρισε στο σπίτι να πάρει το κινητό του. Και είδα μόνο τα μάτια του γιατί φόραγε το κράνος και όλα αυτά και είμαι τουλάχιστον ευγνώμων που μπορέσαμε όλοι μαζί και τον ζήσαμε εκείνη την μέρα πολύ όμορφα” εκμυστηρεύτηκε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και συμπλήρωσε “Φύγαμε χωρίς να έχουμε τσακωθεί γιατί συνήθως όταν μαζευόμαστε και παίζουμε τσακωνόμαστε για τους κανόνες των παιχνιδιών και τέτοια… Θέλω να του ευχηθώ να είναι, αν είναι κάπου… γιατί με παρηγορεί να σκέφτομαι ότι βρίσκεται κάπου όμορφα. Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι καλά, γελάει και κάνει πλάκα και ότι συνεχίζει ό,τι ξεκίνησε εδώ”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπαν οι δύο ηθοποιοί για τον Πάνο Νάτση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ