Γιάννης Μπέζος: Πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες

Με αφορμή την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», στην οποία και πρωταγωνιστούν, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την αποτυχία και την αποξένωση.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει αποτυχία. Είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι ένα σκαλοπάτι για να πας παρακάτω, σε προβληματίζει, σε βάζει αντιμέτωπο με τον εαυτό σου, σε χτίζει μέσα σου πιο πολύ από την επιτυχία.

Γιατί πολλές φορές με την επιτυχία επαναλαμβανόμαστε. Κάνουμε πράγματα που είναι δεδομένα και μετά από λίγο καιρό γινόμαστε πιο πολύ «επαγγελματίες» από όσο πρέπει. Ενώ, όταν δυσκολεύεσαι αρχίζεις και πας στο παρελθόν και λες «Γιατί ξεκίνησα να κάνω αυτή την δουλειά;».

Ξεκίνησα να κάνω αυτή την δουλειά γιατί είναι ένας τρόπος να δεις τη ζωή διαφορετικά, είναι κάτι που δεν εξηγείται, δεν πρέπει να το εξηγήσεις και ο άλλος αν το καταλάβει, θα κάνει ότι το κατάλαβε. Δεν εξηγείται και αυτή είναι και η γοητεία της δουλειάς μας, ότι δεν εξηγείται», εξήγησε ο Γιάννης Μπέζος.

Μιλώντας για το ζήτημα της αποξένωσης, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Δεν είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι δεν είναι κοντά, απλώς ξέρετε κάνουν πιο πολύ θόρυβο τα αρνητικά.

Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται πολύ, που συνομιλούν, που φτιάχνουν την ζωή τους, τις σχέσεις τους, τις κοινωνικές σχέσεις, τις ερωτικές. Νομίζω ότι ακουμπάνε οι άνθρωποι, απλώς δεν τους ακούμε και πολύ, είναι αθόρυβοι. Και επειδή πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες, ακούμε μόνο αυτά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ