Γιάννης Αϊβάζης: Το περιστατικό με τον παπαράτσι και το… εσώρουχο

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” . Ο ηθοποιός μίλησε για όσους έβαζαν στοίχημα ότι θα χωρίσει με την Μαρία Κορινθίου, για την αχαριστία που έχει εισπράξει στη δουλειά του, αλλά και για την περίοδο που οι παπαράτσι είχαν κάνει τη ζωή του… μαρτύριο.

«Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, αλλά πλέον κινούμαι σκηνοθετικά και θεατρικά», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ μιλώντας για την αχαριστία στο χώρο της δουλειάς του αποκάλυψε ότι έχει βοηθήσει πολλούς στο ξεκίνημά τους οι οποίοι μετά του γύρισαν την πλάτη.

Αναφερόμενος στην κόρη του, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Με την κόρη μας, Ισμήνη, η Μαρία είναι πιο αυστηρή. Εγώ θέλω να αφήνω ένα “παράθυρο” στη ζωή, η Μαρία είναι πιο αυστηρή σε όλα»..

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην περίοδο που οι παπαράτσι κυνηγούσαν συνεχώς το ζευγάρι.

«Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή», είπε χαρακτηριστικά.

«Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες», αποκάλυψε ο ίδιος.

«Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, μιλώντας για την γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του, ο Γιάννης Αϊβάζης είπε: «Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και “κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα».

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.