Γιάννης Αϊβάζης: Μου έλεγαν “ψόφα” επειδή έκανα το εμβόλιο

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ήταν καλεσμένος  στην εκπομπή “Το Πρωινό” στον ANT1.

“Ήξερα ότι θα έκανα το εμβόλιο ώστε αν το περάσω, να μπορέσω να το περάσω πιο ελαφριά. Όχι ότι θα ήμουν άτρωτος.” είπε αρχικά και συνέχισε, εξιστορώντας πως κόλλησε covid-19.

Ο ηθοποιός περιέγραψε ότι κόλλησε κορονοϊό από έναν συνεργάτη του: “Παρασκευή πήγαμε να πιούμε έναν καφέ, τον ανεβάζω στη μηχανή και ήταν η μέρα που του φανερωθήκαν τα συμπτώματα αργότερα. Κολλήσαμε. Παρασκευή κόλλησα. Θετικό βγήκε το τεστ μόνο στο νοσοκομείο”.

“Μου έπεσε το οξυγόνο. Είχα έναν τρομερό πονοκέφαλο. Το βράδυ αισθανόμουν τόσο χάλια που παίρνω τηλέφωνο την Κατερίνα Παπαμερή που ήταν μαζί με τη Μαρία Κορινθίου και της είπα ‘σε παρακαλώ θέλω να πεις στη Μαρία να με πάρει τηλέφωνο’. Ήρθε σπίτι η Μαρία και είδε πως δεν ήμουν σε καλή κατάσταση. Αποφασίσαμε να πάμε σε κλινική”, είπε, μιλώντας για τα συμπτώματά που τον ώθησαν να πάει σε νοσοκομείο.

Αφού διαπιστώθηκε ότι έχει κορονοϊό, τον παρέπεμψαν από την κλινική να πάνε σε κάποιο νοσοκομείο που αναλαμβάνει περιστατικά covid-19.

“Πήγα στο «Σωτηρία». Λέω στη Μαρία ότι το «Σωτήρια» είναι πιο εξειδικευμένο θώρακος”, είπε ο ίδιος για το νοσοκομείο που εν τέλει νοσηλεύτηκε.

“Τη Μαρία την έβγαλαν έξω. Είσαι μόνος σου. Είναι κάτι που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι τόσο η μοναξιά όσο αυτά που βλέπεις. Ήμουν με έξι ανθρώπους. Δεν κάνουν διαλογή γιατί δεν ξέρουν πώς θα εξελιχθεί ο ιός. Ήμουν με ανθρώπους που οι τρεις από τους έξι ήταν πολύ πιο βαριά από μένα. Ο ένας προσπαθούσε 17 μέρες να συνέλθει”, υπογράμμισε.

“Είδα πολλά πράγματα. Άνθρωπος που μιλούσαμε κανονικά μέσα σε δύο ώρες είχαν ραγδαία επιδείνωση”, είπε.

“Τους κοιτάς στα μάτια για να δεις τις αντιδράσεις τους”, ήταν η δήλωσή του για τους ασθενείς, οι οποίοι κοιτούσαν στα μάτια το προσωπικό του νοσοκομείου από την αγωνία τους.

“Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά. Να διαβάζεις μηνύματα “ψόφα” επειδή έκανες το εμβόλιο και πάρε τώρα το νοσοκομείο. Τρομερά μηνύματα. Δαγκώθηκα λίγο το πρώτο πρωί όταν με πήρε η Ισμήνη και με παίρνει τηλέφωνο και άρχισε να κλαίει και μου λέει “έχω ακούσει τόσα πολλά για αυτούς που μπαίνουν στο νοσοκομείο και δεν θέλω να σε χάσω”. Εκεί δαγκώνεσαι”, κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ