Γιάννης Αϊβάζης για Μαρία Κορινθίου: Όταν γνωριστήκαμε είχαμε και οι δύο σχέση

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τη γνωριμία του με την Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Μαμά – δες», στην ΕΡΤ 2 που θα προβληθεί το Σάββατο (27/5). Το Happy Day παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη.

Μαρία Κορινθίου: Υπάρχουν ρεπορτάζ που είναι ρουφιανοκουτσομπολίστικα – Ότι έχει ειπωθεί δεν υφίσταται

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Τζένη Θεωνά ότι όταν γνωρίστηκε με την Μαρία Κορινθίου, ήταν και οι δύο σε σχέση.

«Γνωριστήκαμε στην Κύπρο γιατί εγώ ήμουν σε μία παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα. Στο ενδιάμεσο μεταξύ πρώτης και δεύτερης παράστασης, υπήρχε κενό 1,5 ώρας και με προσκάλεσαν να δώσω ένα βραβείο στον Τόνι. Η Μαρία καθόταν με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Με κοιτάει ο Ιωσήφ, χαιρετηθήκαμε και γυρνάει η τύπισσα και μου λέει: «Γεια σου Γιάννη, τι κάνεις; Είμαι η Μαρία». Αυτό ήταν… Ήταν κάτι ωραίο και κάτι μαγικό. Είχε η Μαρία σχέση τότε, αλλά είχα κι εγώ σχέση. Οπότε γυρνώντας στην Αθήνα, βγαίναμε μόνο και υπήρξε αυτή η έλξη. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια σε ένα χωριό. Είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας» περιέγραψε.

Μαρία Κορινθίου: Τι απαντά για το «δοκιμαστικό» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Όσο για το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο Γιάννης Αϊβάζης επεσήμανε: «Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς κι αν μας ικανοποιεί, και όχι απλά να είναι κάτι για να είναι, μπορεί και να το κάνουμε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ