Γέννησε η Βασιλική Μιλλούση: Η πρώτη ΦΩΤΟ της νεογέννητης κόρης της από το μαιευτήριο

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Βασιλική Μιλλούση. Τρισευτυχισμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας με τον ερχομό της δεύτερης κόρης του.

Ο χαζομπαμπάς έκανε ένα post στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία της μικρής και ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα:

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της!! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!

Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη»!

Πληροφορίες για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας! #familyoffour #newbabyintown #babyboom #petrouniasfamily», έγραψε ο Πετρούνιας χαρακτηριστικά.

H ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης είχε γίνει στην Τήνο στα μέσα Ιουλίου, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση και της πρώτης εγκυμοσύνης της Μιλλούση.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ