Φρόσω Ράλλη: Όταν τελείωσαν οι «Απαράδεκτοι» έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε την Πέμπτη (5/10) η Φρόσω Ράλλη. Η παραγωγός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών μίλησε μεταξύ άλλων για την θρυλική κωμική σειρά του Mega οι “Απαράδεκτοι”.

«Η πρώτη δική μου δουλειά στο Στούντιο ΑΤΑ ήταν οι “Απαράδεκτοι”. Ο πατέρας μου είχε μεγάλη αγάπη στη Δήμητρα Παπαδοπούλου, την πίστευε πριν ακόμα γίνει γνωστή και είχε λυσσάξει να κάνουμε κάποια δουλειά μαζί της. Πήγα λοιπόν στη Δήμητρα και της λέω “Πρέπει να κάνω μία επιτυχία για τον μπαμπά μου”, μου είπε κι εκείνη ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει μια επιτυχία» εξήγησε η Φρόσω Ράλλη.

«Είπαμε τότε να είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος, έκαναν παρέα τότε μαζί. Χώθηκε και ο Βλάσης, ο οποίος ήταν ένας άγγελος. Ο Γιάννης Μπέζος, ενώ ήξερε ότι όλοι θα αργήσουν, ήταν ο μόνος που ερχόταν ακριβώς στην ώρα του στο όρντινο και διαβασμένος» προσέθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Στα πρώτα σενάρια βοηθούσε και ο Ηλίας Ψινάκης. Κάπως όλοι μαζί φέραμε και τη Ρένια Λουιζίδου, είπαμε ότι μουσική θα παίζει ο Νίκος Μουρατίδης. Ήταν ένα handmade πράγμα μιας παρέας».

«Περάσαμε τέλεια. Εγώ όταν τελείωσαν οι “Απαράδεκτοι”, κάναμε το τελευταίο γύρισμα θυμάμαι Παραμονή Χριστουγέννων, έκανα μαύρα Χριστούγεννα, έκλαιγα με λυγμούς» τόνισε.

«Μετά τους “Απαράδεκτους” είδαν τα πράγματα πιο μοντέρνα και τόλμησαν στην τηλεόραση. Ήταν πολύ τολμηροί οι “Απαράδεκτοι”» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ