Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η απάντησή της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά»

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Φλορίντα Πετρουτσέλι να συνυπήρξαν παλαιότερα στην ίδια εκπομπή, όμως πλέον δεν φαίνεται πως διατηρούν κάποιους είδους επαφή.

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν κι εγώ ήμουν και μάρτυρας

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη είχε σχολιάσει δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και είχε αναφερθεί στο επαγγελματικό παρελθόν της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στα όσα είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλώντας στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος».

Σήμερα (16/10) η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Κοίταξε να δεις, πράγματι με ρώτησαν πάρα πολλοί άνθρωποι γι’ αυτό που συνέβη. Εγώ άμα σου πω την αλήθεια, δεν ήξερα τι σημαίνει. Εγώ το άκουσα μία και λέω οκ κάτι θα είναι αυτό, δεν μπήκα στην διαδικασία να ψαχτώ.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»

Όμως θα συμφωνήσω με κάτι, το ότι όταν κάτι το συζητάς πάρα πολύ μετά χάνει και λίγο το νόημα. Εγώ είχα πει και την προηγούμενη φορά ότι δεν θέλω να συνεχίσω αυτή την κουβέντα. Είναι μία πανέμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιά, τώρα από κει και πέρα μια χαρά όλα. Εγώ δεν θέλω να ξανασχοληθώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ