Φίλιππος Πλιάτσικας: Δεν είμαι επαναστάτης – Γράφω τραγουδάκια που έχω ανάγκη να πω

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά πως δεν νιώθει επαναστάτης με τη μουσική του, ενώ αποκάλυψε και ένα φοβερό περιστατικό με το τραγούδι “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”.

“Δεν είμαι επαναστάτης”

“Δεν αισθάνομαι ότι είμαι επαναστάτης, δεν αισθάνομαι ότι η μουσική μου είναι επαναστατική. Ουδέποτε το ισχυρίστηκα, ούτε καν ισχυρίστηκα ότι η μουσική μου είναι αμιγώς ροκ.  Εγώ κάνω τραγουδάκια που έχω ανάγκη να πω, για να είμαι εγώ καλά, και αυτά τα τραγουδάκια έτυχε κάποιος κόσμος να τα αγαπήσει και να ζήσει τόσο σημαντικές στιγμές στη ζωή του με αυτά. Και όταν έρχεται και μου το λέει, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι και πόσο με τιμάει αυτό το πράγμα. Μέχρι εκεί έχω πάει εγώ. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω καμιά επανάσταση μέσα από τα τραγούδια μου. Αν τα τραγούδια από μόνα τους έχουν τη δύναμη να δημιουργήσουν κάτι είμαι πολύ χαρούμενος να το παρακολουθήσω” είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Η συγκλονιστική ιστορία με το “Έπαψες Αγάπη να θυμίζεις”

“Μια ιστορία πολύ συγκινητική μου συνέβη. Είχε έρθει μια οικογένεια, ένας άντρας και μια γυναίκα και το παιδί τους είχε μείνει σε κώμα από ένα ατύχημα. Και αγαπούσε πολύ ένα συγκεκριμένο τραγούδι του συγκροτήματος, και τους είχε πει ο γιατρός και της έβαζαν αυτό το τραγούδι, και το άκουγε και το παιδί ξύπνησε. Οι άνθρωποι το συνδύασαν με το ότι άκουγε συνέχεια το αγαπημένο της τραγούδι, δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ήταν τόσο συγκινητική και συγκλονιστική αυτή η ιστορία, που αργήσαμε πολύ ώρα να βγούμε στη συναυλία. Ήταν το τραγούδι “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις”, είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Δείτε το βίντεο με τον Φίλιππο Πλιάτσικα:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ