Εξερράγη ο Νίκος Συρίγος στο πλατό της Κατερίνας Ζαρίφη: «Τι σε ενδιαφέρει εσένα αυτό το πράγμα» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» βρέθηκε ο Νίκος Συρίγος.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και το ενδιαφέρον που δείχνουν για αυτήν το media το τελευταίο διάστημα, κυρίως και μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την σπουδαία ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Δήλωσε πως «δεν μ’ αρέσει να με βλέπω στα μανταλάκια, δεν το μπορώ. Η προσωπική σου ζωή είναι προσωπική ζωή. Θα σου πω κάτι τώρα. Πριν από μια βδομάδα έγινε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Κάνουν αυτά τα πεσίματα, εγώ αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά τη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά και για χρήματα που δεν τους αξίζουν. Δηλαδή πηγαίνουν και ξημεροβραδιάζονται».

«Τώρα, το να σε σταματάει κάποιος και να σε ρωτάει αν έχει γνωρίσει την κόρη σου στη σύντροφο σου… Λες, ξέρεις, τι σε ενδιαφέρει βρε παιδί μου εσένα αυτό το πράγμα; Κι αν το έχω κάνει, ή δεν το έχω κάνει, θα πρέπει να το πω δημόσια; Τι ενδιαφέρει τον κόσμο αν έχω γνωρίσει τη σύντροφο μου στην κόρη μου; Αυτό τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει για τον κόσμο; Τι είδηση είναι αυτή; Τι κυνήγι είναι αυτό; Και λέω, τι με ρωτάς τώρα».

«Καταλαβαίνω πως όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα, κάποιος μπορεί να ασχοληθεί ή να μην ασχοληθεί. Αυτή την ερώτηση όμως μπορείς να την δικαιολογήσεις, ειλικρινά; Με όλο τον σεβασμό στον ρεπόρτερ που με ρώτησε, αλλά τι σε ενδιαφέρει τώρα εσένα και γιατί πρέπει να σου δώσω αυτή την απάντηση; Μα, τι σε νοιάζει! Αντιλαμβάνομαι, τα πάντα και τα δέχομαι. Πρέπει όμως να υπάρχει και ένα όριο, δηλαδή μη με φέρεις σε δύσκολη θέση γιατί δεν είναι καλό ούτε για σένα που ρωτάς ούτε για μένα που θα απαντήσω. Το θεωρώ αγένεια να πατάω το γκάζι και να φεύγω, όπως κάνουν άλλοι. Προσπαθώ πάντα να απαντώ, όσο μπορώ χωρίς να γίνομαι μαϊντανός» συμπλήρωσε, επίσης, ο Νίκος Συρίγος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ