Κόκλας: Το καμπανάκι μετά την περιπέτεια με την υγεία του – «Ήμουν τυχερός»

Ο Κώστας Κόκλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, που τον ανάγκασε να αναθεωρήσει ορισμένες επιλογές της ζωής του.

«Δεν έρχεται ένα πράγμα μόνο του, ήταν η αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο. Ήμουν τυχερός γιατί μόλις έγινε μέσα σε ένα τέταρτο πήγα στον γιατρό… και δεν έπαθα κάτι, κάποια ζημιά. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα καμπανάκι», είπε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Και στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Ήταν θέμα τύχης, γιατί έπαιζα Θεσσαλονίκη, θα τελείωνα και την άλλη μέρα θα γύριζα, θα έπαιρνα το σκαφάκι και θα πήγαινα κάπου που θα ήμουν ακόμα εκεί, θα είχα ρίξει άγκυρα. Από τη στιγμή που θα είσαι τυχερός και θα τη γλιτώσεις, θα σου χτυπάει το καμπανάκι και θα αναθεωρήσεις τη ζωή σου, θα βγάλεις πράγματα από τη ζωή σου, τη διατροφή σου.

Η αξία που έχει ο εαυτός σου και πρέπει να τον προσέχεις γιατί δεν είσαι μόνος σου. Έχουμε τα παιδιά και τα πηγαίνουμε στον παιδικό σταθμό τα πηγαίνουμε στα φροντιστήρια, στα μπαλέτα, τα κολυμβητήρια και νομίζουμε ότι έτσι θα είναι η ζωή μας. Αλλά δεν θα είναι, αυτό περνάει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ