Έξαλλη η Σοφιάνα Αβραμάκη: Διαψεύδει ότι είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα

Έξω φρενών έγινε η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, λόγω δημοσιεύματος  στο οποίο αναφέρεται ότι είναι η νέα σύντροφος του Στάθη Σχίζα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso, το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρώην παίκτες του Survivor ξεκίνησε λίγο αφότου ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στο δημοσίευμα τονίζεται μάλιστα πως ο Στάθης Σχίζας και η Σοφιάνα Αβραμάκη βρέθηκαν σε γνωστή καφετέρια της Καλλιθέας όπου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ανάμεσά τους.

«Κάθισαν σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού για να πιουν τον καφέ τους. Τελικά, κόντεψαν να… φάνε ο ένας τον άλλον! Με τις κινήσεις τους να δείχνουν μεγάλη οικειότητα από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο μαγαζί, ο Στάθης και η Σοφιάνα δεν μπόρεσαν να… συγκρατηθούν για πολύ. Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη με Story της στο Instagram διέψευσε τα όσα γράφει η εφημερίδα. «Κόψτε τα μανιτάρια, βλέπετε άλλα έργα. Υ.Γ: Την επόμενη φορά γράψτε τουλάχιστον σωστά το όνομά μου, με ένα “ν”».

Σοφιάνα Αβραμάκη Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ