«Βόμβα» στη showbiz: Νέος έρωτας για τον Στάθη Σχίζα με πρώην παίκτρια του Survivor

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μπορεί μέχρι σήμερα να νομίζαμε πως ο νικητής του Survivor είναι ελεύθερος μετά τον χωρισμό, δημοσίευμα όμως της Espresso αναφέρει πως ο έρωτας του έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, φαίνεται να περνάει πολύ όμορφες στιγμές με την πρώην συμπαίκτριά του στο ριάλιτι επιβίωσης, Σοφιάνα Αβραμάκη. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες εθεάθησαν σε γνωστή καφετέρια, οπού αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά.

«Κάθισαν σε ένα από τα τραπεζάκια του μαγαζιού για να πιουν τον καφέ τους. Τελικά, κόντεψαν να… φάνε ο ένας τον άλλον! Με τις κινήσεις τους να δείχνουν μεγάλη οικειότητα από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο μαγαζί, ο Στάθης και η Σοφιάνα δεν μπόρεσαν να… συγκρατηθούν για πολύ. Τα πρώτα χάδια και κάποια πεταχτά φιλάκια έδωσαν μέσα σε λίγη ώρα τη θέση τους σε θερμές αγκαλιές και παθιασμένα γλωσσόφιλα», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Στάθης Σχίζας Σοφιάννα Αβραμάκη

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο Στάθης Σχίζας μιλώντας για μία ενδεχόμενη επόμενη σχέση, είχε αναφέρει πως: «Θα είμαι πιο προσεκτικός με την επόμενη μου σχέση και μάλλον δεν θα είναι και από τον χώρο, όταν και αν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ