Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου: Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν αγόρι μου

Απάντηση έδωσε η Ναταλία Γερμανού στον Μάνο Ιωάννου, μετά τις δηλώσεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού χαρακτήρισε κάποιες καταγγελίες που έγιναν “χαζές”.

“Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης” είπε μεταξύ άλλων ο Μάνος Ιωάννου, με τη Ναταλία Γερμανού να αντιδρά και να απαντά με τον δικό της τρόπο και βάσει της σχέσης που είχε με τον ηθοποιό.

“Δεν του αφαιρώ καθόλου το δικαίωμα να πει τη γνώμη του και να πει ότι στη δική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη όλα κύλησαν καλά. Εντάξει… Βεβαίως, σε αντίστοιχο βίντεο που παίξαμε για τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου πριν από τρεις εβδομάδες, που εκείνος είχε είχε πει ότι εκείνος δεν αντιμετώπισε προβλημα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, είχα πει εγώ ότι δεν είναι ώρα τώρα να θυμόμαστε τις καλές στιγμές.

Άρα δεν μπορώ να βάζω δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή τον Μάνο τον γνωρίζω και τον Αλέξανδρο δεν τον γνώριζα. ΤΟ ίδιο θα επαναλάβω τώρα. Επειδή θυμάμαι τη συνεργασία του Μάνου με τον Πέτρο Φιλιππίδη, θυμάμαι ότι όντως ήταν πάρα πολύ φίλοι, είχαν έρθει πολύ κοντά, έκαναν πολλή παρέα και η παρέα αυτή συνεχίστηκε. Θα δεχτώ ότι ο Μάνος με τον Πέτρο είναι φίλοι και ότι ο Μάνος νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί το φίλο του και να πει “εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα”.

Κανένας ποτέ μα ποτέ δεν συσχετίζει τη σεξουαλική κακοποίηση ή τη σεξουαλική παρενόχληση με το φλερτ…. 300 καταγγελίες ξαφνικά στον Δημήτρη Λιγνάδη; 300 έγιναν; Δεν νομίζω! Είναι μετρημένες στα δάχτυλα… Ο ένας κάνει την αρχή, λοιπόν, πάντα και παίρνει θάρρος και ο επόμενος και μιλάει, έτσι ξεκίνησε το κίνημα metoo», είπε η Ναταλία Γερμανού και υπογράμμισε:

“Η λέξη που με ενόχλησε πιο πολύ απ’ όλες είναι το “κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές”. Χαζές καταγγελίες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καταγγελίες που ο εισαγγελέας θα αποφανθεί αν είναι έγκυρες, δηλαδή θα αποφανθεί ότι “ναι έχουν βάση”, άρα ο βιαστής, κακοποιητής, δολοφόνος πάει κατευθείαν για Κορυδαλλό ή αν αθωώνεται τελικά. Χαζές, όχι, όχι αγόρι μου, όχι”, τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Μάνου Ιωάννου

«Αν ισχύουν όλα αυτά για Φιλιππίδη και Λιγνάδη είναι εγκλήματα. Πλέον έχει κοπάσει. Στην αρχή γινόντουσαν 500 χιλιάδες καταγγελίες, φοβόσουν να φλερτάρεις μη γυρίσει κάποιος και σου πει τι είναι αυτά που κάνεις. Δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει το απλό φλερτ σεξουαλική παρενόχληση», είπε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου στην εκπομπή “Open Weekend”.

«Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν πάρα πολύ καλή. Ούτε bullying ούτε τίποτα. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξουν κάποια νεύρα, κάποιες φωνές. Εγώ δεν τον είδα να φέρεται άσχημα» ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέχεια.

«Κάποιες καταγγελίες τις θεώρησα χαζές. Δεν γίνεται ξαφνικά να θυμήθηκαν 300 άτομα τι έχει κάνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Σίγουρα κάποια ισχύουν, αλλά και κάποια δεν ισχύουν. Βγήκαν απλά όλοι να κατηγορήσουν τον Δημήτρη Λιγνάδη” τόνισε ενώ υποστήριξε πως το μεγάλο πλήγμα για το θέατρο ήταν ο κορονοϊός και όχι οι καταγγελίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ