Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου – «Εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη»

Εμφανώς εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου, όταν παρουσιάστηκε στην εκπομπή της ένα ρεπορτάζ για την χήρα του Γιώργου Τράγκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού η Μαρία Καρρά λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα ζει πλέον στο Μαϊάμι και έχει έναν νέο σύντροφο στην ζωή της. «Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά» είπε ο δημοσιογράφος Ξενοφών Σκιντζής.

Η Κατερίνα Καινούργιου, στο άκουσμα του περιοδικού, δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένη: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην αναφερθεί ξανά στη δική μου εκπομπή». Ο Ξενοφώντας Σκιντζής της απάντησε πως η επιθυμία της είναι σεβαστή και ότι δεν θα αναφερθεί ξανά στην “Super Katerina” το συγκεκριμένο περιοδικό.

Υποδεχόμενη τον συνήγορο της Μαρίας Καρρά, Θεόδωρο Μαντά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σου λέω εγώ ότι δεν ισχύει. Το γείωσα από μόνη μου το θέμα γιατί για να γράφεται στο “Χάι” δεν θα ισχύει σίγουρα. Γράφουν τέρατα κάθε εβδομάδα. Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ