Εύη Βατίδου: «Θέλω να γίνω γιαγιά, το περιμένω» – ΒΙΝΤΕΟ

Για την Βουλή, την Ευρωβουλή, τους haters στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά μίλησε η Εύη Βατίδου.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» σε ερώτηση για το αν συμβουλεύτηκε κάποιον επικοινωνιολόγο, η Εύη Βατίδου επισήμανε ότι τα κάνει όλα μόνη της. «Διαβάζω, τα κάνω όλα μόνη μου να ξέρεις. Ο κόσμος μπορεί να με βλέπει ως πρότυπο», είπε η Εύη Βατίδου κι έπειτα αποκάλυψε ότι βάζει πλώρη για Βουλή κι Ευρωβουλή.

«Σκέφτομαι τη Βουλή, ίσως να σκεφτώ και την Ευρωβουλή. Τη σκέφτομαι δηλαδή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να μπω στην Ευρωβουλή», είπε συγκεκριμένα η Εύη Βατίδου.

«Στο Tik Tok τα κάνω όλα μόνη μου, φτιάχνω τα βίντεο και μοντάρω. Απαντάω σε όλους τους haters. Οι haters είναι οι καλύτεροί μου» είπε με δόση χιούμορ η Εύη Βατίδου κι μετά πρόσθεσε: «Το πιο συχνό αρνητικό σχόλιο που μου κάνουν είναι ότι δεν ξέρω να πάρω το 100. Έχει γράψει ιστορία αυτό».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση, είναι μόνη της και ασχολείται με το Tik Tok. «Είμαι μόνη μου για άλλη μια φορά» θέλησε μόνο να δηλώσει όταν ρωτήθηκε για τη σχέση που είχε δημοσιοποιήσει πριν από λίγο καιρό.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνω γιαγιά, βέβαια δεν είναι ακόμα κατάλληλη η στιγμή, τα παιδιά μου είναι μικρά, αλλά το θέλω. Το σκέφτομαι και αυτό το σενάριο», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ