Εύη Δρούτσα: Τα 57 παιδιά των Τεμπών θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν

Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει στα social media μια αναφορά που έκανε η Εύη Δρούτσα στην τραγωδία στα Τέμπη, με αφορμή τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

«Εγώ δεν ασχολούμαι με την πολιτική και το ξέρετε και δεν ξέρω και ποιο κόμμα να ψηφίσω. Την ημέρα της Eurovision δεν θα την έκανα καθόλου, θα την αφιέρωνα στους 57 νεκρούς, σε όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη και που θα έβλεπαν τη Eurovision» ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» του ΟPEN.

Η στιχουργός εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να συμμετέχει φέτος στην Eurovision. «Για να πάρει λεφτά η Ελλάδα; Πού να τα δώσει; Στους νεκρούς; Στους πλημμυροπαθείς; Κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν. Σκέφτεσαι ότι αυτά τα 57 παιδιά θα έβλεπαν τη Eurovision και θα είχαν άποψη και δεν υπάρχουν», συμπλήρωσε.

Η γνωστή στιχουργός  αναφέρθηκε και στον σάλο που δημιουργήθηκε με τα σχόλιά της για τον στίχο «τα τα τα» στο «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο η Ελλάδα διαγωνίζεται φέτος στην Eurovision.

«Το “τα τα τα” είναι του Μάριου Ψιμόπουλου, δεν είπα ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον της ΕΡΤ και της Μαρίνας Σάττι», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision είναι όλο κομπιουτεράδικο. Ακούω κάτι από το εξωτερικό, το οποίο δεν θα το πω ποτέ. Άλλο τι ξέρεις κι άλλο τι βλέπεις».

«Η ουσία είναι να της πούμε καλή επιτυχία; Καλή επιτυχία στο Φωκά Ευαγγελινό που κάνει τα πάντα για να παρουσιάσει κάτι εκπληκτικό», είπε.

Τέλος, σχολίασε το κομμάτι: «Όλες οι προτάσεις της Μαρίνας Σάττι είναι παρά πολύ καλές να πούμε την αλήθεια. Είναι ένα τραγούδι που θα το χορέψει και θα το τραγουδήσει πολύς κόσμος. Δεν είναι “λαϊκουριά” και μπαρόκ όπως ακούγεται είναι η Ελλάδα του σήμερα που εμείς δεν θέλουμε να υπάρχει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ