Εβελίνα Νικόλιζα: Έφαγε μπισκότα για σκύλους – Η επική αντίδρασή της

Ένα πολύ ιδιαίτερο σνακ δοκίμασε χθες (23/11) το βράδυ η Εβελίνα Νικόλιζα και το μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram. Η γνωστή influencer και μουσικός την οποία οι τηλεθεατές απολαμβάνουν κάθε σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έφαγε μπισκότα για σκύλους.

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο δοκίμαζε με την φίλη της Λιν, μπισκότα τα οποία είναι για τους τετράποδους φίλους μας.

Όπως εξηγεί στο βίντεο η Εβελίνα Νικόλιζα, τα συγκεκριμένα μπισκότα μπορούν να τα φάνε και άνθρωποι. Αφού δοκίμασε το μπισκότο, η influencer, εμφανώς έκπληκτη, είπε ότι της άρεσε.

«Το προηγούμενο που είδατε είναι από την Ιαπωνία, δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τώρα εδώ πέρα θα δοκιμάσουμε με τη Λιν… Είναι για σκυλιά, αλλά είπαν ότι μπορούν να τα φάνε και οι άνθρωποι, οπότε θα τα δοκιμάσουμε.

Λέει ότι είναι από αγνά συστατικά και είναι και για ανθρώπους. Α, είναι μπισκότα, είναι τόσο γλυκά, είναι λαγουδάκια και τέτοια. Οκ, νομίζω ότι μπορούμε να το κάνουμε… Είναι ωραίο, είναι κανονικά μπισκότα», ακούγεται να λέει η Εβελίνα Νικόλιζα στο βίντεο.

 

Σε δεύτερο βίντεο που ανέβασε, ανέφερε: «Εν τω μεταξύ αυτό που δοκίμασα με μεγάλη χαρά και σας είπα ότι μου αρέσει έχει γεύση μπέικον και αυγά και είναι μπισκότο. Δηλαδή ποιος άνθρωπος νορμάλ το κάνει αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ