Ευαγγελία Αραβανή: Οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της

Μαγικές στιγμές ζουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφό της Σπύρος Λάζαρης, καθώς έγιναν γονείς χθες (14/3) το μεσημέρι. Όπως έγινε γνωστό, η Ευαγγελία Αραβανή γέννησε ένα αγοράκι.

Σήμερα, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, έδωσε ορισμένες νέες πληροφορίες για την γέννηση του παιδιού.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είπε: «Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Πρώτο παιδί για την Ευαγγελία Αραβανή, τέταρτο παιδί για τον Σπύρο Λάζαρη. Η Ευαγγελία γέννησε με καισαρική τελικά χθες το μεσημέρι. Γεννήθηκε γύρω στα 3,5 κιλά. Ο μπαμπάς είναι ξετρελαμένος!».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ένα από τα ονόματα που έχει σκεφτεί το ζευγάρι για να δώσει στον γιο του, είναι το Άγγελος!

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ εδώ και ένα χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η τελευταία εκπομπή που είχε παρουσιάσει ήταν το «Project Runway Greece» στο Open.

Μιλώντας σε συνέντευξή της το 2018 για την μητρότητα, είχε πει: «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ