Εύα Λονγκόρια: Προκάλεσε… ζαλάδα στην Μαρμπέγια η 48χρονη ηθοποιός

Η Εύα Λονγκόρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς μοίρασε… εγκεφαλικά με τη σιλουέτα της στο Instagram την Κυριακή. Η 48χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μαρμπέγια και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον ήλιο καθώς έβαλε ένα πράσινο μπικίνι, που της ταίριαζε γάντι.

Έδειξε τους τονισμένους κοιλιακούς της, καθώς η σταρ των Desperate Housewives μοιράστηκε μια γεύση από τον κήπο της πολυτελούς εξοχικής βίλας της καθώς έβγαινε από την τεράστια πισίνα.

Γλίστρησε τα μαλλιά της πίσω και προστάτευσε τα μάτια της από τον ήλιο με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

Η Εύα έγραψε τη λεζάντα της λήψης: «Sunday Funday». Η ανάρτηση πλημμύρισε από σχόλια θαυμαστών.  Ο ένας έγραψε: «απίστευτο», ενώ ένας άλλος είπε: «η σκληρή δουλειά σου στο γυμναστήριο φαίνεται». 

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο παρελθόν μια εικόνα από τη ρουτίνα της προπόνησής της, λέγοντας ότι γυμνάζεται για μία ώρα την ημέρα. Είναι μεγάλη λάτρης του τραμπολίνου και το συνδυάζει με προπονήσεις γιόγκα και ενδυνάμωσης.

«Γυμνάζομαι πραγματικά για την ψυχική μου υγεία. Αν πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και να πάρω μια πτήση, όταν προσγειωθώ, θα πάω μια βόλτα γιατί δεν πρόλαβα να γυμναστώ. Ακόμα κι αν είναι απλώς διατάσεις, πρέπει να κάνω κάτι». 

Η Εύα ανεβάζει μια σειρά από στιγμιότυπα από το ηλιόλουστες διακοπές της με τον γιο της Santiago, πέντε ετών.   

Δείτε την ανάρτηση της Εύας Λονγκόρια στο Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ