Έτοιμη για νέες περιπέτειες η Κατερίνα Καινούργιου

Ανανεωμένη αλλά πιο ώριμη από ποτέ, η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha με νέα διάθεση και πολλή όρεξη όχι μόνο για δουλειά, αλλά και για να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις…

Της Νίκης Κώτσου

Πρόσφατα η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» αντίκρισε δημοσίευμα που την ήθελε να έχει βρει τον έρωτα αυτό το καλοκαίρι. Τελευταία, η ίδια το διασκεδάζει και δεν ενοχλείται με αυτά τα θέματα και κυρίως το συγκεκριμένο, αφού το πρόσωπο για το οποίο μιλούσαν ήταν ο αδελφός της, Πάνος Καινούργιος.

Τα δύο αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, έκαναν μαζί ολιγοήμερες διακοπές. H σχέση τους ήταν και είναι πολύ καλή και κάπως έτσι παρεξηγήθηκε μια βραδινή βόλτα τους στην Αντίπαρο, όπου κυκλοφορούσαν αμέριμνοι στα πλακόστρωτα σοκάκια ανταλλάσσοντας τα νέα και τις σκέψεις τους για τη νέα σεζόν.

Οσο για τα προσωπικά της, η παρουσιάστρια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Εχω δουλέψει πολύ με τις ανασφάλειές μου, που είναι άπειρες  και έχουν να κάνουν με τον τρόπο που έχω μεγαλώσει. Δεν κατηγορώ τους γονείς μου, αλλά όλοι μας έχουμε λίγο-πολύ τα θέματά μας από την παιδική μας ηλικία. Θεωρώ ότι υπάρχουν φορές που με έχω αδικήσει. Από την άλλη, αυτή η ανασφάλειά μου έχει και τα καλά της, κυρίως στη δουλειά μου, γιατί με είδε ο κόσμος διαφορετικά, όπως είμαι αληθινά. Στην προσωπική μου ζωή, όμως, μου έχει κάνει κακό».

Εχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι είναι μάταιο να υποτιμά τον εαυτό της, προχωρά μπροστά και πατά ακόμη πιο γερά στα πόδια της για όποια νέα και όμορφη αρχή προκύψει στο διάβα της. Οσο για το θέμα της ηλικίας, παρόλο που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν να την αποκαλύπτουν, η ίδια δήλωσε στην ίδια συνέντευξη ότι πλησιάζει τα 40 και ότι, όσο μεγαλώνει, αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να την κρύψει.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη στη μικρή οθόνη, για τρίτη χρονιά στον Alpha.

Εχοντας λοιπόν κάνει τον απολογισμό της, είναι έτοιμη να δώσει οποιαδήποτε απάντηση χρειαστεί όχι μόνο σε ψευδή δημοσιεύματα, αλλά και σε κακόβουλα σχόλια. Η Κατερίνα Καινούργιου μόνο ως ένα παιχνίδι της δημοσιότητας πλέον μπορεί να δει όλα αυτά που κατά καιρούς γράφονται για την προσωπική της ζωή.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ