Ετεοκλής Παύλου: Η περιπέτεια που έζησε με την κόρη του – «Έξαλλος είμαι από χθες»

Την περιπέτεια που βίωσε χθες (7/12) στην προσπάθειά του να φτάσει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η κόρη του, Μελίτα, περιέγραψε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή του, ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξήγησε ότι: «Η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Έξαλλος είμαι από χθες παιδιά, έξαλλος! Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά στεναχωρήθηκα και προβληματίστηκα κιόλας. Η μικρούλα ήταν άρρωστη, το παιδί έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο».

«Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η χώρα και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο μπροστά μου», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Εγώ αγχωμένος να πηγαίνω γιατί πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και λέω σ’ έναν αστυνομικό: “Συγγνώμη, με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει; “Ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”».

«Του λέω: “Πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Να αρρωστήσει αφού φύγει ο Ερντογάν από την Ελλάδα; Παιδιά είστε με τα καλά σας; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο να πάω!”. Δεν γίνεται να παραλύει η χώρα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην μπορείς να κάνεις τα αυτονόητα! Πραγματικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί μπαίνω στην θέση τόσων ανθρώπων που μπορεί να έζησαν το ίδιο πράγμα», σημείωσε.

«Τελικά όλα καλά. Πήγαμε στο νοσοκομείο, γυρίσαμε το βράδυ. Καλώς πήγαμε, βρογχίτιδα είναι, θέλει την προσοχή της, θέλει την φροντίδα που χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ