Ερασμία Μάνου: Απαντά στον Γιώργο Λιάγκα – «Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη»

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τραγουδίστρια μέσα από δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου, απάντησε στα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την σχέση της με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ερώτηση για τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, η Ερασμία Μάνου είπε: «Εντάξει, αν το θεωρεί έτσι να πάει να πει στους χιλιάδες κρατούμενους που έχουν σχέσεις, γιατί έχουν σχέσεις, γιατί έχουν γυναίκες που τους περιμένουν έξω, γιατί έχουν γυναίκες, γιατί έχουν δικαιώματα και γιατί συμβαίνουν αυτές οι σχέσεις.

Υπάρχουν σχέσεις εξ αποστάσεως και σχέσεις τέτοιου τύπου. Τι να κάνω τώρα; Ο καθένας μπορεί να αναρωτιέται ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να του πω τι έχω περάσει εγώ και αν έχω ζήσει και τι έχω ζήσει».

«Είμαστε λίγο φαντασιόπληκτοι κατά πάσα πιθανότητα. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Μπορεί να είμαι φαντασιόπληκτη, τι να κάνουμε; Έτσι είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες. Είμαστε και λίγο μουρλοί», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι: «Δεν στεναχωριέμαι που ο πρώην σύζυγός μου βγαίνει στα κανάλια. Στεναχωριέμαι για άλλα πράγματα πιο βαριά. Δεν πειράζει, να είναι καλά θέλω. Αν δεν θυμάται κάποια καλή ανάμνηση, θα του τα γράψω σε ένα γράμμα να τα θυμηθεί. Νομίζω ότι έχει ανάγκη να πει τον πόνο του με έναν τρόπο».

«Είμαι λίγο παγωμένη, μου φαίνονται λίγο περίεργα όλα αυτά… Αλλά εντάξει, μια χαρά», σημείωσε.

Ακόμα, εξήγησε: «Εγώ μπορώ άνετα να είμαι φίλη με όλους τους ανθρώπους που έχω ζήσει στο παρελθόν, είτε μεγάλες σχέσεις, είτε μικρότερες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ