Επέστρεψε σπίτι της η Μαντόνα – «Αισθάνεται καλύτερα»

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία της Μαντόνα, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της και αισθάνεται καλύτερα, μετά την περιπέτεια που πέρασε και την εσπευσμένη διακομιδή της στο νοσοκομείο με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Μαντόνα: Οι μάνατζέρ της συζήτησαν το ενδεχόμενο θανάτου της – Η απόφαση για αναβολή της περιοδείας

Η 64χρονη ποπ σταρ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις το Σάββατο στη Νέα Υόρκη και διακομίστηκε στη ΜΕΘ, όπου και διασωληνώθηκε. Ένα 24ωρο μετά την είδηση για τη νοσηλεία της Μαντόνα, μία πηγή επιβεβαίωσε στην DailyMail.com ότι η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σπίτι της και «αισθάνεται καλύτερα».

Η ευχάριστη είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη της DailyMail.com ότι οι μάνατζερ της Μαντόνα πραγματοποίησαν μια σύσκεψη κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή, εν μέσω φόβων ότι μπορεί να μην επιβιώσει από την βακτηριακή λοίμωξη, που την ανάγκασε να εισαχθεί στην Εντατική.

Μαντόνα: Το έντονο πρόγραμμά της – Πώς η 64χρονη ασκείται έξι ημέρες την εβδομάδα σε καθεστώς «τιμωρίας»

Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης της ομάδας -στην οποία συμμετείχαν πολλοί επί σειρά δεκαετιών συνεργάτες της Μαντόνα- ελήφθη η δύσκολη απόφαση να αναβληθεί η πολυαναμενόμενη 40η επετειακή περιοδεία της.

Την Τετάρτη, ανακοινώθηκε ότι η Μαντόνα έπασχε από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη» και χρειαζόταν χρόνο για να αναρρώσει.

Μαντόνα: Βρέθηκε αναίσθητη και παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ- «Είχαμε προετοιμαστεί για το χειρότερο»

Μια πηγή σχολίασε: «Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν ήξερε σε αυτό το σημείο πώς θα τελείωναν όλα. Η Μαντόνα ήταν πολύ άρρωστη και σε αυτές τις καταστάσεις υπάρχουν πάντα φόβοι για το χειρότερο. Το να συνειδητοποιείς ότι κάποιος βρίσκεται στην Εντατική είναι τρομακτικό, οπότε υπήρχε πολλή ανησυχία και αναστάτωση, αυτοί οι άνθρωποι ήταν στενοί φίλοι της για αρκετό καιρό. Έπρεπε όμως να είναι δίκαιοι με τους θαυμαστές, και με την περιοδεία να πλησιάζει ακόμη περισσότερο, πήραν την απόφαση να την αναβάλουν σχεδόν αμέσως. Ακόμα κι αν επρόκειτο να αναρρώσει γρήγορα, θα είχε μείνει πολύ πίσω το πρόγραμμα των προβών της και κανείς δεν ήθελε να την πιέσει».

Η προφητική ανάρτηση

Σε μία ανάρτηση που πλέον προκαλεί ανατριχίλα είχε προβεί η Μαντόνα λίγες ημέρες πριν καταρρεύσουν όλα. Συγκεκριμένα η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο instagram μία σειρά από φωτογραφίες, από τις πρόβες που γίνονταν για την περιοδεία της, γράφοντας στην λεζάντα: «Η ηρεμία πριν την καταιγίδα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ