Έμιλι Ρατακόφσκι: Γι’ αυτό βγαίνω με γυναίκες

Η Έμιλι Ρατακόφσκι μετά το διαζύγιο με τον Σεμπάστιαν Μπέαρ – ΜακΚλάρντ είχε μία σύντομη σχέση με τον Πιτ Ντέιβιντσον ενώ πρόσφατα εθεάθη να φιλιέται με τον καλλιτέχνη, Τζακ Γκριρ.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατέβασε εφαρμογή γνωριμιών: «Δέχτηκα αιτήματα και από γυναίκες»

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός αναζητά νέο σύντροφο αλλά όπως αποκάλυψε στο podcast της δεν βιάζεται να τον βρει, καθώς απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο από τους άνδρες, οι οποίοι πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα σαν εκείνη, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρουν πώς να την διαχειριστούν.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι θεωρεί πως οι άνδρες μπορεί να τρομοκρατούνται από αυτήν και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο που το κάνει πολύ δύσκολο να βγαίνει με άντρες.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχουν στρέιτ

«Δεν χρειάζεσαι πραγματικά έναν άντρα όταν είσαι οικονομικά ασφαλής»

«Πάντα ένιωθα μια δυνατή γυναίκα και μετά, καθώς μεγαλώνεις, δεν χρειάζεσαι πραγματικά έναν άνδρα, όταν είσαι οικονομικά ασφαλής», είπε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «High Low with EmRata» με καλεσμένη την Ολίβια Πόντον.

«Οι άνδρες λένε “μου αρέσουν οι ανεξάρτητες γυναίκες”» είπε. «Αυτό που μισώ με τα ραντεβού με άνδρες, συγκεκριμένα, είναι ότι το λατρεύουν και μετά, σιγά σιγά αποδυναμώνονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτά τα συναισθήματα και σε αγανακτούν και αρχίζουν να σε γκρεμίζουν».

«Είναι τόσο μπερδεμένο και άδικο γιατί νομίζω ότι πολλοί άνδρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους που καταλαβαίνω γιατί βγαίνω με γυναίκες», υποστήριξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ