Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατέβασε εφαρμογή γνωριμιών: «Δέχτηκα αιτήματα και από γυναίκες»

Η Έμιλι Ρατακόφσκι προχώρησε σε μια κίνηση που δείχνει πώς είναι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, παρά το ειδύλλιο της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Συγκεκριμένα το 31χρονο μοντέλο αποκάλυψε σε ένα podcast ότι χρησιμοποιεί μια εφαρμογή γνωριμιών.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχουν στρέιτ

«Είπα μέσα μου “δεν γ…”. Ένιωθα προκλητική βέβαια, γιατί υπήρξαν τόσα άτομα που μου είπαν να μην το κάνω», τόνισε η Έμιλι Ρατακόφσκι, χωρίς να αναφέρει σε ποια εφαρμογή έγινε μέλος. Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι έχει δεχθεί κάποια μηνύματα από γυναίκες κάτι που χαρακτήρισε «συναρπαστικό».

Nα σημειωθεί ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα πηγή από το περιβάλλον της Έμιλι Ρατακόφσκι και του Πιτ Ντέιβιντσον ανέφερε στο Page Six «τα πράγματα μεταξύ τους γίνονται πιο σοβαρά».

Έμιλι Ρατακόφσκι: Το coming out και οι πόζες με τα λεοπάρ εσώρουχα έβαλαν φωτιά στα social media

Το νέο ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο στον αγώνα των Knicks εναντίον των Grizzlies στο Madison Square Garden και δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κάτι πιο κεντρικό για να επιβεβαιώσουν το ειδύλλιό τους. Πάντως, σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ζευγάρι έφυγε έπειτα από μισή ώρα, αφού πρώτα είχαν προσελκύσει πάνω τους όλα τα φλας και τα βλέμματα.

Και οι δύο έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, να απολαμβάνουν την προσοχή από τα Μέσα και το κοινό. Άλλωστε, αν ήθελαν να κρατήσουν μυστική την οποιαδήποτε σχέση τους, δεν θα κάθονταν στην πρώτη σειρά του γηπέδου μπάσκετ, ούτε θα εμφανίζονταν μαζί σε τόσο δημόσιο χώρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ