Έμα Γουάτσον: Η Ερμιόνη είχε σκεφθεί να αποχωρήσει από τον “Χάρι Πότερ”

Αποκαλυπτική ήταν η Έμα Γουάτσον, η οποία μιλώντας για τον ρόλο της Ερμιόνης στη σειρά ταινιών του “Χάρι Πότερ” είπε ότι είχε σκεφθεί να αποχωρήσει.

Η Έμα Γουάτσον όπως και οι συμπρωταγωνιστές της μίλησαν για τους ρόλους τους στην ειδική εκπομπή του HBO Max “Harry Potter: Return to Hogwarts”, στην οποία το μεγαλύτερο μέρος του καστ ενώθηκε ξανά για να γιορτάσει την εικοστή επέτειο από το ντεμπούτο της σειράς ταινιών.

“Όταν ξεκίνησα, ένα πράγμα για το οποίο μου μίλησαν ο παραγωγός και το στούντιο ήταν ότι η Έμα δεν είναι σίγουρη πως θέλει να επιστρέψει και να κάνει άλλον Πότερ”, είπε ο Ντέιβιντ Γέιτς, σκηνοθέτης της πέμπτης ταινίας, “Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα”.

“Οι άνθρωποι σίγουρα ξεχνούν τι ανέλαβε και πόσο με χάρη το έκανε”, είπε ο συμπρωταγωνιστής της Τομ Φέλτον. “Ο Νταν [Ράντκλιφ] και ο Ρούπερτ [Γκριντ] είχαν ο ένας τον άλλον. Είχαν τους κολλητούς μου, ενώ η Έμα όχι μόνο ήταν η μικρότερη, αλλά ήταν και μόνη της”.

“Βρήκα στο ημερολόγιο που είχα γράψει κάτι σαν: χμμμ”, είπε η Γουάτσον. “Μπορούσα να δω ότι, μερικές φορές, ήμουν μόνη. Νομίζω ότι φοβήθηκα. Δεν ξέρω αν αισθανθήκατε ποτέ ότι φτάσατε σε οριακό σημείο και σκεφτήκατε: Αυτό θα είναι κάπως έτσι για πάντα τώρα”, πρόσθεσε.

“Θα έλεγα ότι είχα παρόμοια συναισθήματα με την Έμα”, είπε ο Γκριντ. “Σκεφτόμουν πώς θα ήταν η ζωή αν το έλεγα μια μέρα, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε πραγματικά για αυτό. Υποθέτω ότι το περνούσαμε με τον δικό μας τρόπο. Ζούσαμε τη στιγμή. Εκείνη την εποχή, δεν μας είχε περάσει από το μυαλό ότι όλοι είχαμε παρόμοια συναισθήματα”, πρόσθεσε.

“Δεν μιλήσαμε ποτέ γι’ αυτό στην ταινία, γιατί όλοι ήμασταν απλά παιδιά», είπε ο Ράντκλιφ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ