Ερωτευμένη η “Ερμιόνη” του Χάρι Πότερ – Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύντροφός της – ΦΩΤΟ

H Έμα Γουατσον ερωτεύθηκε. Ειχε θεαθεί με τον νέο της σύντροφο τον περασμένο Οκτώβριο αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε ποιος ήταν ο συνοδός της. Η Ερμιόνη του Χαρι Πότερ μάλιστα, φέρεται να είναι τόσο ερωτευμένη που γνώρισε τον σύντροφό της και στους γονείς της.

Πρόκειται για έναν Καλιφορνέζο επιχειρηματία, τον 30χρονο Λέο Αλεξάντερ Ρόμπιντον, σύφωνα με τη MailOnline, που είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες τον περασμένο Οκτώβριο όπου η Έμα φιλιόταν με τον αγπαημένο της. Οι δυο τους έκαναν τα παντα για να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Όταν “Συνελήφθησαν” να φιλιούνται ο Λέο διέγραψε τα προφίλ του από τα social media ώστε να μην τον εντοπίσουν αν και οι συνεργάτες του έπαθαν σοκ όταν τον είδαν στην αγκαλιά της διάσημης ηθοποιού. Πηγή κοντά στην Έμμα είπε ότι η νεαρή ηθοποιός τον βλέπει πού σοβαρά και πως τον έχει συστήσει στους γονείς της. Πήγαν όλοι μαζί για δείπνο τον Δεκέμβριο όπου και έγινε η γνωριμία.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει στο Νότινγκ Χιλ καθώς η ηθοποιός μοιράζει τν χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Ο Λέο έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Άρτσερ όπως και έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Τσάρλι, 35 ετών. Ακόμη έχει δύο αδερφές την 36χρονη Λίλι και την 33χρονη Ντέσι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ