Έλτον Τζον: Viral στο TikTok οι αντιδράσεις θαυμάστριας σε συναυλία

Viral στο TikTok έχουν γίνει οι αντιδράσεις θαυμάστριας του Έλτον Τζον, η οποία βρέθηκε σε συναυλία του και αφήνει το συναίσθημα να τη συνεπάρει.

Η Όμπρεϊ Γουόρμουθ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok βίντεο με λεζάντα: «Όταν πηγαίνεις τη μαμά σου να δει τον Έλτον Τζον», το οποίο είχε περισσότερες από πέντε εκατ. προβολές και χαρακτηρίστηκε «πολύτιμο» και «πλήρης ευφορία» από τους θεατές.

@aubreywarmouthFull video with no music over it, taken while Elton was coming out on stage for the first time 💕 Mom living her best life!♬ original sound – Aubrey Warmouth

Στο βίντεο, η μαμά της Γουόρμουθ εκφράζει μια σειρά από συναισθήματα ακούγοντας τον Έλτον Τζον να τραγουδά. Υπάρχουν δύο εκδοχές του βίντεο που αναρτήθηκε: μία όταν ερμηνεύει το «Bennie and the Jets» και μία άλλη με τους ήχους από τον συναυλιακό χώρο.

«Βιώνοντας τις παιδικές αναμνήσεις της μαμάς σου να “εκρήγνυνται στο κεφάλι της” και να νιώθεις πλήρη ευφορία» αναφέρεται σε σχόλιο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Πολλοί χρήστες του TikTok «δάκρυσαν» όταν είδαν το βίντεο, στο οποίο η μητέρα της Γουόρμουθ κοιτάζει επίμονα και με ανοιχτό το στόμα στη σκηνή, καθώς οι άνθρωποι ουρλιάζουν και ζητωκραυγάζουν γύρω της.

@aubreywarmouthWhen you take you mom to see Elton John♬ Bennie And The Jets – Remastered – Elton John

Όταν τα φώτα αλλάζουν για να σημάνουν την είσοδο του Έλτον Τζον, η μητέρα χάνει εντελώς την ψυχραιμία της και βγάζει μια μεγάλη, ενθουσιασμένη κραυγή.
Η Γουόρμουθ και η μητέρα της παρακολούθησαν τη συναυλία στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Άγγλου μουσικού στις ΗΠΑ «Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour».
Άλλοι σχολιαστές εξέφρασαν την ελπίδα ο ίδιος ο Σερ Έλτον Τζον να δει το βίντεο με τη σούπερ θαυμάστριά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ