Ηλιάδης: Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την Τζωρτζίνα – Είχαμε ενημερώσει το “Αγλαΐα Κυριακού”

Στο γραφείο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στην Πάτρα, βρέθηκε ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης.

Ο κ. Ηλιάδης τον ενημέρωσε για τις διαδικασίες γύρω από τον θάνατο της  Τζωρτζίνας που τέθηκε υπό έρευνα, υπόθεση για την οποία  ο κ. Ηλιάδης, κατέθεσε τη προηγούμενη εβδομάδα στην 18η Ανακρίτρια. Η 9χρονη είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ Παίδων και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

“Ο κ. Καρβέλης είχε έρθει στο νοσοκομείο, είχε συνομιλήσει με τους γονείς και είχε δει και τη μικρούλα και μάλιστα είχαμε πει ότι θα κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό μπορούσε να γίνει όπως και έγινε. Έγινε ένας τεράστιος αγώνας” δήλωσε στις κάμερες.

“Αν μου ζητηθεί δεύτερη επεξήγηση για κάποια θέματα θα τη δώσω στην Ανακρίτρια” απάντησε δεχόμενος συγκεκριμένες ερωτήσεις από δημοσιογράφους σχετικά με το τι είδε και τον ανησύχησε. Έπειτα από ερώτηση επιβεβαίωσε ότι ενημέρωσε συναδέλφους του στο Αγλαΐα Κυριακού για τα όσα είχε δει από την πλευρά της μητέρας.

Δείτε το βίντεο από το thebest

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ