Έλτον Τζον: Στο νοσοκομείο έπειτα από πτώση στην βίλα του

Σε νοσοκομείο στην Γαλλία εισήχθη ο Έλτον Τζον μετά από πτώση στο σπίτι του που προκάλεσε συναγερμό στην οικογένεια του.

Έλτον Τζον: Συγκίνησε στην τελευταία συναυλία της ζωής του – «Είστε στο μυαλό, στην καρδιά και στην ψυχή μου»

Ο 76χρονος καλλιτέχνης έπεσε χθες στην βίλα του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ορθοπεδικό τμήμα κλινικής στο Μονακό, όπου του έγιναν εξετάσεις. «Μετά από ελέγχους του δόθηκε άμεσα σήμερα το πρωί εξιτήριο και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του και με καλή υγεία», είπε ο εκπρόσωπος του Έλτον Τζον.

Αυτή τη περίοδο ο Έλτον Τζον βρίσκεται στην βίλα του στην Νίκαια της Γαλλίας μαζί με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις και τα δύο παιδιά τους για διακοπές. Τον περασμένο Ιούλιο ολοκλήρωσε την τελευταία περιοδεία της καριέρας του και αποχαιρέτησε το κοινό που τον αγάπησε.

Το ετήσιο πάρτι του Έλτον Τζον συγκέντρωσε 9 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για το ΑΙDS

Στην Σουηδία όπου ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας ο Έλτον Τζον είπε στους θαυμαστές του λίγο πριν κατέβει από την σκηνή: «Είχα την πιο υπέροχη καριέρα, πέρα από κάθε φαντασία. Πενήντα δύο χρόνια αγνής χαράς παίζοντας μουσική. Πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική […] Αλλά ξέρετε δεν θα βρισκόμουν εδώ να σας μιλάω εάν δεν ήσασταν εσείς. Αγοράσατε τα τραγούδια, τα άλμπουμ, τα CD, τις κασέτες αλλά κυρίως αγοράσατε τα εισιτήρια στα σόου και ξέρε πόσο αγαπώ να παίζω ζωντανά […] Ήσασταν υπέροχοι, σας ευχαριστώ. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Είστε στη σκέψη μου, στην καρδιά και στην ψυχή μου, και σας ευχαριστώ πολύ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ