Έλλη Κοκκίνου όπως Τζένιφερ Λόπεζ: Γενέθλια την ίδια μέρα, αλλά χωρίς τον… Άφλεκ

Την ίδια ημέρα με την Τζένιφερ Λόπεζ έχει γενέθλια και η Έλλη Κοκκίνου. Μπορεί η Λατίνα σταρ να τα γιόρτασε χθες στο Παρίσι με τον σύζυγο της, αλλά και η Ελληνίδα τραγουδίστρια έσβησε τη δική της τούρτα γενεθλίων έστω και χωρίς τον… Άφλεκ.

Μια νέα φωτογραφία από την έξοδό της την ήμερα των γενεθλίων της δημοσίευσε στα social media η Έλλη Κοκκίνου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έγινε 52 ετών, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ακόμη στιγμιότυπο από το βράδυ της Κυριακής (24/7), όποτε επισκέφτηκε μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα bar restaurant στη Βουλιαγμένη, για να γιορτάσουν.

Στην εικόνα εμφανίζεται η ίδια χαμογελαστή, έχοντας μπροστά της την τούρτα της, η οποία έχει πάνω της ένα κεράκι “5” και δύο μονά κεράκια δίπλα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια ευχαριστεί θερμά τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ προχώρησε και σε ένα μίνι απολογισμό για την φετινή σεζόν.

“Άλλος ένας χρόνος πέρασε κι εγώ δέχτηκα ένα τεράστιο κύμα αγάπης από τις ευχές σας. Σπουδαίο πράγμα να δέχεσαι ευχές από ανθρώπους που δε γνωρίζεις προσωπικά και σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους σας. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν άνθρωπος, μητέρα, φίλη, καλλιτέχνης, γυναίκα.

Πιστεύω ότι και φέτος, κάτι κατάφερα… Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς!

Σας ευχαριστώ!”, γράφει η Έλλη Κοκκίνου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Έλλη Κοκκίνου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Kokkinou (@ellikokkinou)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ