Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ο γάμος υπερπαραγωγή και η εντυπωσιακή άφιξή της – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη παντρεύτηκε σήμερα (9/12) η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε με έναν γάμο υπερπαραγωγή την επισφράγιση του έρωτά τους και τα πρώτα πλάνα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι εντυπωσιακά.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αψήφησε το κρύο και επέλεξε ένα ονειρικό και αέρινο νυφικό που αναδεικνύει το μπούστο της, ενώ φόρεσε και πέπλο που ολοκλήρωσε την πριγκιπική εικόνα της. Τα μαλλιά της τα έκανε μπούκλες και τα τοποθέτησε στο πλάι. Την νύφη συνόδεψε στην εκκλησία ο Zeraw των Vegas.

Η άφιξη της Ελίζαμπεθ στην εκκλησία ήταν εντυπωσιακή, με βεγγαλικά να σκάνε, ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε γλυκά λόγια όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο instagram, στον γάμο κυριάρχησε το χρυσό, το λευκό και το μαύρο.

Ελέτσι
Πηγή: Instagram/polixorosoneiron
Ελέτσι
Πηγή: Instagram/efipapoutsi_wedding_planner
Ελέτσι
Πηγή:Instagram/efipapoutsi_wedding_planner

Μιλώντας για τον γάμο της στους δημοσιογράφους πριν από λίγες ημέρες, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι κόστισε λιγότερο ο γάμος. Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Για να είμαι ειλικρινής δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ