Ελισάβετ Μουτάφη: Η σκηνή στο «Βραχιόλι της φωτιάς» που την έκανε να κλάψει στα γυρίσματα

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το απόγευμα της Πέμπτης η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την νέα πετυχημένη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Liberation αποθεώνει «Το βραχιόλι της φωτιάς» – Μιλά η συγγραφέας του βιβλίου

Συγκεκριμένα η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στον ρόλο της, ενώ αποκάλυψε μια από τις σκηνές της σειράς που την έκαναν να συγκινηθεί και να κλάψει στα γυρίσματα.

«Από τα γυρίσματα μου έχουν πολλά περιστατικά, αλλά θα πω τώρα δύο», τόνισε η Ελισάβετ Μουτάφη και πρόσθεσε: «Ένα, όταν ήμασταν με τον Νίκο (σ.σ. Ψαρρά) και μας συλλαμβάνουν στον σταθμό, κοιτιόμαστε στα γυρίσματα και ξαφνικά “τρέχουν” τα μάτια μας. Έγινε ταυτόχρονα. Ένα δευτερόλεπτο. Το δεύτερο έγινε στη σκηνή, η οποία και είναι και η τελευταία σκηνή που γυρίσουμε στη σειρά, άσχετα αν δεν παίχτηκε η τελευταία, τραγουδάω το αντίο στην εγγονή μου, δεν ξέρω που βρίσκονται τα παιδιά, δεν έχω καλή αίσθηση, ανησυχώ και δεν μπορώ να τραγουδήσω από το κλάμα. Σταματάω, λέω συγγνώμη στο συνεργείο, με αγκαλιάζει και μου λέει ο Γιώργος Γκικαπέπας, Καταλαβαίνω».

Το βραχιόλι της φωτιάς: Η θυελλώδης, γεμάτη περιπέτειες και ανατροπές, ιστορία της οικογένειας Κοέν – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ