Ελίνα Κέφη: Μας έβρισε ένας ηθοποιός πάρα πολύ άσχημα και η Ρούλα Κορομηλά τον έδιωξε – ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστες ιστορίες από την εποχή του Πρωϊνού Καφέ αποκάλυψε το πρώην μοντέλο Ελίνα Κέφη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Ήταν η Μαρία Καλάβρια τότε που ήμουν κι εγώ στον Πρωινό Καφέ, ήταν η Άντζελα η Μαρκάκη, ήταν πάρα πολλά κορίτσια και τα θυμάμαι όλα. Πού και πού ανταλλάσσουμε και ευχές μέσω των social» θυμήθηκε αρχικά η Ελίνα Κέφη.

Σε ότι αφορά την συνεργασία που είχε με την Ρούλα Κορομηλά, η Ελίνα Κέφη την χαρακτήρισε «εξαιρετική».

«Μας είχε υποστηρίξει πολύ, θυμάμαι, σε ένα δυσάρεστο γεγονός. Ήταν καλεσμένος ένας ηθοποιός, παλιός. Και έκαναν συνέντευξη. Εμείς είμασταν στα παρασκήνια και κάναμε λίγη φασαρία παραπάνω. Θα το ομολογήσω αυτό. Και στο διάλειμμα της εκπομπής, ήρθε πίσω και μας πέρασε γενναίες δεκατέσσερις. Μας έβρισε πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι ότι η Ρούλα τότε τον έδιωξε. Του είπε ότι μετά από όλο αυτό που έγινε δεν μπορεί να συνεχίσει στην εκπομπή και θέλει να φύγει. Το κάνουν πολλές παρουσιάστριες αυτό;» αναρωτήθηκε η Ελίνα Κέφη.

«Θυμάμαι σε ένα γύρισμα με πάτησε ένα άλογο, σταμάτησα το γύρισμα και έκλαιγα», είπε στην συνέχεια η Ελίνα Κέφη και πρόσθεσε: «Δεν θα ξεπεράσω πότε τον χαμό του Γιώργου Λουκανίδη, έχει στιγματίσει την εποχή του Πρωινού Καφέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ