Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή» – «Νιώθω αμηχανία, όταν διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν»

Συνέντευξη παραχώρησε η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Fay’s Time». Στα πλαίσια της κουβέντας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στα επαγγελματικά της καθώς και στην προσωπική της ζωή δίπλα στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, μου αρέσει να τον γλυκοκοιτάνε

Ελειονώρα Ζουγανέλη: «Η δημοσιότητα έχει αλλάξει 100% τη ζωή μου»

«Η τραγουδίστρια ανέφερε συγκεκριμένα: «Για εμένα η αναγνωρισιμότητα, η ένδειξη αγάπης είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν είναι αυτονόητο, νιώθω τυχερή που μου συμβαίνει. Από εκεί και πέρα το ότι αυτό ακολουθεί και κάποια πράγματα που είναι λίγο έξω από εμένα, δεν… Και για την προσωπική μου ζωή, αλλά καμιά φορά νιώθω τον εαυτό μου να είμαι έτσι λίγο μαγκωμένη, να βλέπω αν με παρατηρούν».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Νιώθω αμηχανία με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Δεν με ενοχλεί. Νιώθω αμηχανία γιατί εγώ σαν άνθρωπος δεν διαβάζω, δεν με απασχολεί ποιος είναι με ποιον κ.λπ., δεν είναι του γούστου μου, πόσο μάλλον όταν συμβαίνει μ’ εμένα. Η λέξη ενόχληση είναι παραπάνω από αυτό που αισθάνομαι».

Γιάννης Ζουγανέλης για Νίκο Συρίγο: «Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα»

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή και είμαι χαρούμενη. Εγώ έχω πάρα πολύ μεγάλη αγάπη και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο σε αυτό. Είμαι εργασιομανής και μπαίνω με τα μούτρα όταν μπαίνω κάπου, οπότε το να έχεις στην προσωπική σου ζωή ισορροπία και να νιώθεις ότι υπάρχει κατανόηση και σεβασμός και σεβασμός και στους χρόνους μου και στη διάθεσή μου, είναι πολύ σημαντικό», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, για να καταλήξει λέγοντας: «Ο Νίκος αγαπάει πάρα πολύ τη μουσική, ακούει αμέτρητες ώρες, πολύ παραπάνω από εμένα. Εγώ κάνω άλλα πράγματα στη μουσική. Είναι σε μια διαδικασία που του αρέσει να γράφει στίχους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ