Μιχάλης Αεράκης: Από τον Σασμό… στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – “Κλείδωσε” η υποψηφιότητά του

Θέμα ωρών φαίνεται να είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Αεράκη με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

ΠΑΣΟΚ: «Η εικονική πραγματικότητα στην οποία ζει ο κ. Μητσοτάκης, δεν έχει καμία σχέση με την οδυνηρή πραγματικότητα των Ελλήνων»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, φέρεται να κατάφερε να πείσει τον γνωστό ηθοποιό, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τον ρόλο του «παπά Μιχαήλ» στη σειρά «Σασμός», που προβάλλεται στην τηλεόραση του Alpha. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για την προσήλωσή του στον χώρο της Κεντροαριστεράς, διατηρεί επαφές με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται επίσης ο Κώστας Χουλιάρας, υποψήφιος βουλευτής με το ΜεΡΑ25 στο παρελθόν, ο γιατρός Νίκος Ξυλούρης, η Μαρία Μπουζέτη, η απόδημη από το Λονδίνο Κατερίνα Πλέσια, η Κωνσταντίνα Αδάμου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης, η αγρότισσα Γεωργία Σωτηροπούλου και ο γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Πάζιος.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Αεράκης

Ο Μιχάλης Αεράκης γεννήθηκε στα Ανώγεια, είναι 66 ετών και ζει μόνιμα στα Χανιά. Όταν ήταν 6 ετών ο πατέρας του έφυγε από την Κρήτη και πήγε μετανάστης στη Γερμανία. Ο παππούς του ήταν παπάς και έχει πάρει το όνομά του. Έφυγε από τη γενέτειρα του, τα Ανώγεια στα 11 του χρόνια και πήρε στο Ηράκλειο. Από 12 ετών πωλούσε λαχεία στους δρόμους του Ηρακλείου. Μεγαλώνοντας πήγε στην Αθήνα και στα 25 του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο τον Σπύρο Αεράκη.

Έχοντας μια μακρά πορεία στο θεατρικό σανίδι, στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, διετέλεσε για 17 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ