Ελεονώρα Μελέτη: Έχουν ανοίξει στόματα, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι

Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Σρόιτερ, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε σήμερα (27/11), μέσα από την εκπομπή της, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τονίζοντας πως παρ’ ότι κάποιοι μίλησαν «δεν άνοιξε ρουθούνι».

«Έχουν ανοίξει στόματα, αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι, δεν άνοιξε μύτη μετά. Το θέμα δεν είναι να ανοίγουν τα στόματα στην τηλεόραση, το θέμα είναι να ανοίγουν τα στόματα σε αυτούς που πρέπει να κάνουν κινήσεις, για να διορθωθούν μετά καταστάσεις, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί. Έχουν ανοίξει λοιπόν στόματα και δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι: «Αυτή η συζήτηση εμένα για κάποιο λόγο με “ανάβει” και δεν θέλω να χαλάσω την ωραία χριστουγεννιάτικη διάθεση που έχω».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη πριν από κάποιες μέρες σχολιάζοντας τη συνέντευξη που είχε δώσει η Χριστίνα Λαμπίρη στην Ελένη Τσολάκη είχε πει: «Βλέπεις κανέναν να θυμάται πώς ήταν ο χαρακτήρας μερικών πριν από χρόνια; Εγώ δεν βλέπω να θυμάται κανέναν, έχουν ξεπλυθεί όλοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ